Pizza z Włoch, bao z Indonezji, tacosy z Meksyku i wiele innych. W ciągu jednego wieczoru na Nocnym Markecie można zwiedzić cały świat, a także skosztować lokalnych produktów i niebanalnego streetfoodu.
W weekend otwarcia na Nocnym Markecie znajdziecie: Włoski Strajk – Pizza Napoletana, Smoke BBQ, Masittā Korea food, Bao Dao Street Food, Foodtruck El Camino, Melted, DESEO, BYDŁO i POWIDŁO Meat-ing Place, Pho Kwadrat, Pogromcy Meatów, YakoTako, Polska Kiełbasa by Szymon Czerwiński, Bangkok soi, Makrell, Viva la Churros, FISH AND CHIPS by Bydło i Powidło Steaks&Seafood Francuska, Dim sum Factory, Burgazje – Bao Burgers & Asian Street Food, Słoiki Warszawskie, Corn Dogs Brodka, Melody – Naturalne Lody i Tiki Wonton – Vege Food.
Dodatkowo właściciele chcą wesprzeć wszystkich, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę w gastronomii lub nie mogli rozwinąć skrzydeł przez pandemię. Możliwość wystawiania się na Nocnym Markecie pozwoli im na powrót do działania w branży gastronomicznej, a także regularne karmienie warszawskich foodies w każdy weekend.